Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sorte læder sneakers til herre

Sorte sneakers

Sorte læder sneakers til mænd har næsten opnået samme kultstatus som de hvide sneakers. De er et hit sæson for sæson og er derfor fast del af mange mænds garderobe. Den sorte læder sneaker til mænd er en tidløs klassiker, som du kan bruge hvad end du arbejder på kontor eller studerer. Hos ERRANT har vi flere sorte læder sneakers der byder på ekstraordinær komfort, som gør dem utrolig behagelige at gå i. Den høje komfort er opnået uden at gå på kompromis med det populære klassiske og moderne design. Herunder kan du se en af vores mest populære sneakers, som er vores sorte sneaker med hvid sål.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Hvis du ønsker at gå all-in på sort, så har vi også en sort læder sneaker med sort sål. En undervurderet sneakers, som kun bliver mere og mere populær år for år. Du kan se vores Essential All Black herunder.

ESSENTIAL ALL BLACK CLASSY (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Hvad end du er mest til sorte læder sneakers med hvid sål eller sorte læder sneakers med sort sål, så er en sort sko næsten obligatorisk i garderoben. Det kan næsten kun forsvares med et par hvide sneakers, hvis ikke man har et par sorte læder sneakers endnu. Selvom mange mener at sorte tøj udstråler mangel på fantasi, så er det heldigvis ikke tilfældet med sneakers. Fordi sorte læder sneaker til herre er langt mere end det. De er både stilrene og moderne, samtidig med at de kan bruges til næsten alt det tøj du måtte have i din garderobe. Man kan godt sige den dermed har lidt den samme egenskab som den hvide sneaker, nemlig det at den går godt sammen med næsten alle farver bukser og sågar også jakkesæt.

Du kan se hele vores udvalg af sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.