Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sorte kondisko til herre

Sorte kondisko

Sorte kondisko til herre er det samme som sneakers, så vi ved godt hvad du mener og du er kommet til det helt rette sted. Sorte kondisko er en af de mest populære sneakers der findes, fordi de både er populære på alt fra folkeskoler og gymnasier til kontorer og diskoteker. Det stilfulde look og den behagelige komfort gør dem bare til en sko du støder på alle vegne. Hvis du lægger mærke til det en dag, så pryder sorte kondisko også gadebilledet alle tider på året. Det er altså ikke kun en sommersko, som mange ellers forbinder sneakers med. Herunder kan du se vores mest populære sorte sneaker.

 

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

 

Behagelige sorte kondisko til herre
Sorte kondisko til herre vil uden tvivl forblive populære i mange årtier frem. Det klassiske og tidløse design har er med tiden blevet en fast del i garderoben hos de fleste mænd, som ofte har minimum et par hvide og sorte sneakers, som de bruger til både hverdag og særlige begivenheder. Flere og flere begynder også at bruge sorte sneakers til jakkesæt som gør det samlede look lidt mere casual samtidig med at det stadig holdes stilfuldt og pænt. Hvis det lyder interessant kan du se nogle af vores mest populære sneakers her, hvor du også finder sneakers i andre farver end sort.

Den helt store styrke ved sorte kondisko er at de både kan bruges hverdag og festlige begivenheder, fordi de er behagelige at have på og samtidig passer til næsten alt tøj. De sorte kondisko er efterhånden næsten et lige så foretrukken valg som blå jeans er som bukser. Men hvis ikke de er behagelige at have på, så ender de hurtigt med blot at samle støv i garderoben. Derfor er vi også utroligt stolte at vi er lykkes med at udvikle nogle sneakers der er mindst lige så behagelige at have på som de er flotte at se på. Og vi bliver glade hver eneste gang vi ser nogen gå rundt i vores sneakers, fordi det betyder at de er behagelige at gå i og ikke blot samler støv hjemme på hylden.

Se alle vores hvide sneakers her.