Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Vejle

Errant sneakers butik

Vejle er en dejlig by til shopping med både en lang gågade og shopping centeret Bryggen. Så hvis du leder efter nye sneakers i Vejle eller omegn, så vil du med garanti lede i en af midtbyens mange butikker, hvor du måske allerede kender lidt til udvalget. En sneaker du endnu ikke kan finde på hylderne i gågaden i Vejle er Erant sneakers, som er et nyt dansk sneakerbrand. Og selvom du måske allerede har set Errant sneakers i gadebilledet, så kan de kun bestilles online hvis du bor i eller i nærheden af Vejle. Det koster dog ikke nået i fragt at få dem leveret når du bestiller online her, hvor du samtidig finder hele udvalget af vores sneakers.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Komfort ud over det sædvanelige
Hvis ikke du allerede har hørt om os Errant sneakers før, så vil vi gøre vores bedste for at fortælle om vores sneakers, så du har de bedste forudsætninger for at afgøre om du vil give vores sneakers et forsøg. Til en start er det værd at fremhæve at vi fremstiller sneakers i utrolig høj kvalitet og komfort behagelige i et stilrent og klassisk design. Komforten, som betyder hvor behagelige vores sneakers er at gå i, er især grunden til vi oplever at folk kommer igen efter vores sneakers. Og det er der en særlig grund til. Vores sneakers er nemlig udviklet med en højere sål en normalt, så du vil opleve de har en bedre stødabsorberende effekt og dermed føles mere behagelige at gå i.

Kvalitet og design går hånd i hånd
Som tidligere nævnt er komfort en stor del af det vores sneakers afskiller sig på i forhold til lignende sneakers på markedet. Men dernæst kommer den høje kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og det elegante design, som gør at de matcher næsten enhver tøjstil. Prisen holder vi samtidig konkurrencedygtig på alle vores sneakers, da vi springer fordyrende mellemled over ved at sælge direkte til forbrugeren. På den måde kan vi tilbyde en højere kvalitet til samme pris som du kender fra andre sneakers på hylderne i butikkerne langs Vejles gågade.

Sneakers i Vejle
Errant sneakers kan ikke købes i gågaden i Vejle, men vi du kan derimod få dem leveret kvit og frit til en lokal pakkeshop nær dig i Vejle og omegn. Vi tilbyder derudover gratis returnering, gratis ombytning og 90 dages returret, da vi er overbeviste om at du bliver glade for vores sneakers. Og rammer du ikke den rigtige størrelse i første forsøg, så ombytter vi dem til en ny størrelse uden beregning, på samme måde som du ville gøre det i en lokal butik i Vejle.

Hvis du sidder med et spørgsmål eller to, så kontakt os her eller skriv direkte med os i chatten nede i højre hjørne her på siden.

Vores mest populære sneakers kan du se herunder, og husk vi altid sender gratis til din lokale pakkeshop i Vejle.

Se alle vores hvide sneakers her.