Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Roskilde

Errant sneakers

Roskilde er uden tvivl en af de byer vi sender flest sneakers til, hvis man tager højde for byens størrelse. Roskilde byder på mange gode shopping muligheder, med mange butikker med sneakers. Errant sneakers er dog ikke at finde på hylderne i Roskilde, men derimod kun online. Og på trods af at de kun kan bestilles online på nuværende tidspunkt, så er de heldigvis stadig godt repræsenteret i gadebilledet i Roskilde. Mange har nemlig fået øjnene op for at det er langt nemmere at bestille sneakers online fremfor kun at handle i Roskildes butikker. Og så når vi samtidig tilbyder gratis levering til Roskilde, så bliver det næsten ikke lettere. 

Errant sneakers
Vi er overbeviste om at du vil blive tilfreds med vores sneakers, fordi vi knokler for at udvikle sneakers der er så behagelige at de fra første gang du prøver dem på vil blive dine nye favoritsko. Vi oplever allerede at folk kommer igen efter vores behagelige sneakers, som alt andet end lige må betyde vi er på rette vej. Men vi fortsætter med at knokle på fordi vi mener vores sneakers hele tiden kan blive en tand bedre.

Udover at være behagelige, så er vores sneakers fremstillet i materialer af høj kvalitet uden at gå på kompromis med designet. Faktisk bliver vores sneakers håndlavet, hvilket også vidner om den energi og passion der bliver lagt i alle vores sneakers for at give forbrugeren den bedst mulige oplevelse. Du kan selv se vores sneaker herunder og se om vi skal sende et par mere afsted mod Roskilde til dig.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere


Kundeservice som du kender denVi er ikke et sekund i tvivl om at kundeservicen i butikkerne i Roskilde er rigtig god, og for mange den primære årsag til de handler i butikkerne. Men vi mener stadig at det er muligt at tilbyde samme niveau af kundeservice online. Vi har lige så meget viden om pasform, størrelser og materialer, som du ekspedienterne i din lokale butik er. Og hvis du ønsker at prøve vores sneakers, så kan du allerede prøve dem på dagen efter du har bestilt dem. Hvis ikke du er sikker på størrelsen du skal bruge efter vores størrelsesguide, så kan du altid kontakte os på mail, telefon eller i vores chat. Chatten finder du i nederste højre hjørne her på siden, hvor du kan stille os alle de spørgsmål du har lyst til.

Vi tilbyder gratis levering og ombytning ved forkert størrelse, så du ikke skal bekymre dig om det. Du skal kun bekymre dig om at finde det par sneakers du synes bedst om og vælge størrelsen. I langt de fleste tilfælde passer størrelsen første gang og ombytning er derfor ikke nødvendigt.

Du kan se alle vores populære sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.