Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Odense

Errant sneakers butik

Du er kommet til det helt rigtige sted hvis du er på udkig efter sneakers i Odense eller de omkringliggende byer. Du finder mange gode skobutikker i butikker på og omkring gågaden ved Kongensgade og Vestergade. Hvis ikke du har overvejet at bestille dine nye sneakers online, så prøv at tjek ERRANT sneakers ud. Vi kombinerer høj kvalitet og komfort i et elegant og stilrent design, som du ikke finder i gågaden i Odense.

Du har med stor sandsynlighed allerede set vores sneakers i gadebilledet i Odense, fordi vi hver måned sender nye sneakers til kunder der bestiller vores sneakers til Odense. Fælles for dem alle er at de har bestilt deres nye sneakers online her, hvor de altid får leveret dem med gratis fragt til en pakkeshop i nærheden af dem i Odense.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Herunder får du lige de 3 hyppigste grunde til hvorfor du bør give vores sneakers en forsøg, selvom du måske hælder mest til den normale shopping tur gennem gennem gågaden efter din sædvanelige sneakers butik.

  • Du vil blive positivt overrasket over hvor behagelige de er at gå i: Vores sneakers bliver rost til skyerne af vores kunder fra hele landet, fordi vi bruger en sål med god stødabsorberende effekt der gør dem ekstra komfortable. Det hører vi tit mange savner i lignende sneakers, hvilket vi også selv har oplevet.
  • Du vil værdsætte den høje kvalitet: Vi er 100% overbeviste om at du fra det sekund du får vores sneakers i hænderne vil elske dem. Vi ved hvor vigtigt det er at mærke og prøve kvaliteten, hvorfor vi også altid tilbyder gratis returnering og 90 dages returret. Du kan ovenikøbet ombytte dine sneakers til en ny størrelse uden det koster dig noget.
  • Konkurrencedygtig pris: Vi er et direct-to-consumer brand, hvilket betyder at vi har skåret butiksledet fra og sælger direkte til forbrugeren. På den måde behøver vi ikke gå på kompromis med kvaliteten når vi gerne vil tilbyde vores sneakers til en fair pris. Det betyder for dig at du får endnu mere kvalitet til samme pris, eller endda billigere end hvad du måske er vant til.

Kundeservice i top
Hvis de 3 ovennævnte grunde ikke har overbevist dig, så kan vi tilføje at vi gør alt vi overhovedet kan for at give dig en god kundeservice. Nogle har sagt vores kundeservice er bedre end de selv oplever det i deres lokale skobutik i Odense. Hvis du vil give os en chance, så skal du vide at vi tilbyder gratis levering, gratis ombytning, gratis returnering og 90 dages returret. Du kan i øvrigt komme i kontakt med os her eller direkte via chatten i højre nederste hjørne her på siden.

Se vores mest populære sneakers herunder og husk du altid får gratis levering til Odense.

Se alle vores hvide sneakers her.