Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Gram

Butik med sneakers fra Errant

Leder du efter dit næste par sneakers i Gram og omegn, men har svært ved at finde en butik med de sneakers du søger? Så er vi glade for at du er kommet forbi vores side her, da vi gerne vil fortælle dig om hvordan du gratis kan få leveret vores sneakers og prøve om de er noget for dig.

Vi har desværre ikke nogen butik i Gram, men derimod er vi stadig repræsenteret i gadebilledet. Det er fordi vi sender mange sneakers direkte til vores kunder i Gram kvit og frit, og tilbyder samtidig gratis ombytning hvis størrelsen ikke skulle passe i forsøge forsøg.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere


Sådan vælger du størrelse online
Selvom nogle måske ikke kan forestille sig at man kan finde størrelsen lige så nemt som i en butik, så vil vi gerne modbevise det. Udover vores online størrelsesguide på alle vores sneakers, så kan du nemlig altid kontakte os på både mail, telefon eller i vores chat. Chatten finder du i nederste højre hjørne her på siden, hvor du kan stille os alle de spørgsmål du har lyst til.

Vi hører tit at folk oplever de får den samme kundeservice som de oplever når de handler i butikker, hvilket vi er meget stolte over. Nu ved vi naturligvis ikke om vores kundeservice overgår butikkerne i Gram, men det er et forsøgt værd. 

Errant sneakers
Vi er overbeviste om at du vil blive tilfreds med vores sneakers, fordi vi har en ambition om at udvikle sneakers der er så behagelige at de bliver dine favorit sko fra første gang du prøver dem. En ambition vi knokler hårdt for vi kan allerede mærke at folk kommer igen efter vores behagelige sneakers, hvilket jo må betyde vi er på rette vej. Udover at være behagelige, så er vores sneakers håndlavet af materialer i den højeste kvalitet uden at gå på kompromis med designet. Du kan selv se vores sneaker herunder og måske tjekke vores kollektion ud hvis det er noget for dig. Vi sender som sagt gratis til Gram og sidder altid klar til at yde kundeservice på samme høje niveau som du er vant til.

Se alle vores hvide sneakers her.