Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Aarhus

Errant sneakers butik

Vi kan godt forstå du er på jagt efter et par lækre sneakers i Aarhus og omegn, da der er mange gode butikker lang strøget ved Ryesgade, Søndergade og Skt. Clemens Torv. Men har du overvejet Errant sneakers, som forener høj kvalitet og komfort i et stilrent klassisk design? 

Måske du allerede har set vores sneakers i gadebilledet i Aarhus, da vi har mange kunder der bestiller vores sneakers til Aarhus. De har bestilt deres sneakers online her med gratis levering og fået dem leveret kvit og frit til en pakkeshop i Aarhus. Herunder får du 3 gode grunde til hvorfor du bør give vores sneakers en chance, selvom du måske er vant til at gå den sædvanelige tur gennem strøget når du leder efter nye sko.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

 

Du vil blive overrasket over komforten: Vores sneakers bliver rost til skyerne af vores kunder fra hele landet, fordi vi bruger en sål med god stødabsorberende effekt. Det gør vores sneakers ekstra behagelige.

Du vil elske kvaliteten: Vi er overbeviste om at du ikke vil fortryde vores sneakers, når du først har mærket kvaliteten. Af samme årsag tilbyder vi også gratis returnering og 90 dages returret. Du kan dertil også ombytte dine sneakers til en ny størrelse ganske gratis.

Prisen er altid fair: Vi er et direct-to-consumer brand, hvilket betyder at vi har skåret fordyrende mellemled fra og sælger direkte til forbrugeren. Det betyder at vi ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten og samtidig kan tilbyde vores sneakers til en konkurrencedygtig pris. For dig betyder det endnu mere kvalitet til samme pris.

Hvis de 3 ovennævnte grunde ikke er nok, så skal du vide at vi også gør alt vi overhovedet kan for at tilbyde dig den bedste kundeservice. Måske endda bedre kundeservice end du vil opleve i din lokale skoforretning i Aarhus. Og hvis du vil give os en chance, så skal du vide at vi tilbyder gratis levering, gratis ombytning og 90 dages returret. Du kan i øvrigt komme i kontakt med os her eller direkte via chatten i højre nederste hjørne her på siden.

Se vores mest populære sneakers herunder og husk vi også tilbyder gratis levering til Aarhus.

Se alle vores hvide sneakers her.