Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Ruskind sneakers til herre

Ruskind sneakers Errant

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du er på udkig efter et par ruskind sneakers til herre. Vi har et stort udvalg af ruskind sneakers i flere forskellige farver, som du kan se vores kollektion af her.

Ruskind sneakers i høj kvalitet til herre er med tiden blevet rigtig populære. Ikke kun materialets udseende er flot at kigge på, men samtidig er det et materiale af høj kvalitet og med god åndbarhed. Derudover kan du virkelig fornemme hvordan materialet er med til at sikre den helt rigtige pasform omkring din fod og hvor god fleksibilitet du bevarer i skoen. Ruskind sneakers til herre tilpasser sig bare rigtig godt til føden. Hos ERRANT har vi mange forskellige ruskind sneakers til herre i adskillige farver. Herunder kan du se vores bestsellere, som er vores brune og grå ruskind sneaker.

ESSENTIAL WALNUT (HERRE)
Brun sneaker
Læs mere
 
ESSENTIAL COOL GREY (HERRE)
Grå sneaker
Læs mere

 

Går ruskind sneakers til herre af mode?
Hvis du køber et par ruskind sneakers skal du ikke være bekymret for at de går af mode lige foreløbigt, tværtimod. Vi ser faktisk at flere og flere vælger ruskind pga. netop den gåde pasform og åndbarhed.

Ruskind er desuden et materiale, der har været på mode i årtier. Det er ikke uden grund. Du er derfor sikret en tidløs og elegant sko, du kan blive ved med at bruge i mange år. Og hvis du imprægnerer dine ruskind sneakers med en imprægneringsspray kan de blive afvisende over for skidt, snavs og til dels vand. Overfladen er dermed ikke mere følsom end almindelige læder sneakers, og du kan også sagtens bruge dem hele året rundt. 

Stilfuldt casual look
Med ruskind sneakers til herre får du rigtig nok et mere casual look med den ru og opkradset overflade. Men de er samtidig stilfulde og tidløse klassiske sneakers, som også sagtens kan bruges til et jakkesæt. Det er kun fantasien der sætter grænset, så tag og tjek alle vores herre sneakers ud her.

Se alle vores hvide sneakers her.