LAV PAKKELABEL

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte varer, så kan du her lave din pakkelabel på de varer du ønsker at returnerer eller ombytte.

Længere nede på denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring returnering og levering.

LAV DIN PAKKELABEL HER

Har i gratis ombytning?

Ønsker du at ombytte et par sneakers til en anden størrelse, så returnerer du dem blot ved at oprette gratis pakkelabel. (se øverst på siden) Vi sørger derefter for at sende dig det par som du på retursedlen skriver du vil have dem byttet til, så snart vi modtager din returnering.

Hvordan returnerer jeg?

Du returnerer via vores returportal, som du finder ved at klikke her

Leveringsomkostningerne ved ombytning er gratis, såfremt du anvender det returlabel som du bestiller gennem vores returneringsportal eller som du har modtaget fra os. Ønsker du at returnere/annullere din ordre koster det 40 kr. at gøre brug af vores returlabel. Dette modregnes når pengene refunderes.

Produkterne skal enten sendes retur i samme indpakning som du modtog dem.

Hvor lang returret har jeg på min bestilling?

Vi tilbyder 365 dages returret, fra købsdato på ubrugte sneakers. Du har altså 365 dage, til at ombytte eller returnere dine ubrugte sneakers. Hvis du f.eks. har gået i dine sneakers i en uges tid og derefter ønsker at returnerer dem, så er det ikke muligt. De vil i så fald blive betragtet som brugte og derfor usælgelige. 

Hvornår refunderer i pengene?

Ønsker du at returnerer dine sneakers, så refunderer vi købsbeløbet fratrukket omkostninger til returlabel (40 kr.). Så snart vi har modtaget og kontrolleret den/de returnerede sneakers på vores lager, så overfører vi pengene til din konto. Ved betaling med betalingskort vil der normalt gå 1-5 hverdage, før du modtager dine penge.

Hvordan ser jeg status på min returnering?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du vil høre hvor langt vi er med returnering af dine produkter. Efter vi modtager dine returnerede produkter, skal vi sikre os de ikke er brugt og emballagen er intakt, inden vi kan refundere købsbeløbet. 

OBS: Har du betalt med kreditkort vil der gå mellem 2-3 dage før du kan se pengene på din konto når vi refunderer beløbet. 

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Vi sender både til pakkeshop og hoveddøren. Alle vores pakker sendes afsted med GLS, BRING eller INSTABOX, hvor du selv har muligheden for at vælge den pakkeshop der ligger tættest på din adresse.

Levering til pakkeshop er altid gratis og tager normalt 1-3 arbejdsdage.

PRODUKTER DU HAR KIGGET PÅ