Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Populære læder sneakers til herre

Populære sneakers til herre

Står du og mangler et par læder sneakers til herre, som kan bruges til både hverdag og fest? Så er det par af vores populære læder sneakers det du er på udkig efter, da de er behagelige og stilrene på samme tid. Du skal ikke være bekymret for at vores populære læder sneakers får dit look til at se for casual ud. Det klassiske udtryk gør at de uden problemer kan sammensættes med altså fra cowboybukser og t-shirt til jakkesæt. 

Populære sneakers i læder til mænd
Læder sneakers anses af mange for at være det perfekte fodtøj og der er en god grund til at de er blevet så populære. Nogle sneakers kan have et for “sporty” udtryk, som gør dem mere velegnet til brug i fritiden og ikke par arbejde. Der kan klassiske læder sneakers bruges i både fritiden og kontoret, da det eksklusive og stilrene design gør sig til begge lejligheden. Populære læder sneakers til herre er af den grund blevet så populære, fordi de netop kan bruges hele dagen lang. Derudover så er læder sneakers ikke så besværlige at vedligeholde som mange går at tror. Læderet er som med mange andre materialer nemt at imprægnere og vaske, både med og uden renseprodukter. Vi anbefaler dog hvis ikke du allerede har imprægnering derhjemme at du bestiller det sammen med dine nye læder sneakers, så du på den måde sikre de er nemmere at holde fri for snavs og skidt. Du kan se vores populære imprægneringsspray fra Jason Markk her.

Populære læder sneakers til herre
Hos ERRANT finder du et hav af populære æder sneakers til herre. Du kan se hele kollektionen af læder sneakers, og hvis du er mere til ruskind sneakers kan du se dem her. Populære læder sneakers er ikke en kortvarig trend med det er kommet for at blive. Vi kan se at særligt hvide og sorte læder sneakers til herre springer skalaen for populære læder sneakers.

ESSENTIAL WHITE CLASSY (HERRE)
Hvid sneakers premium
Læs mere
  
ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.