Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Pæne læder sneakers til herre

Pæne læder sneakers

Du er kommet til det helt rette sted hvis du er på jagt efter et par pæne læder sneakers til herre. Vores store udvalg af læder sneakers kan du se her, hvor både design og komfort går op i en højere enhed.

Du kan finde pæne læder sneakers til mænd mange steder, så det er efterhånden et vidt begreb at bruge. Vi oplever at mange vurder deres sneakers mere på udseendet modsat komforten, hvilket er to områder vi ikke mener man nødvendigvis bør vælge mellem. Vi har derfor sat os for at udvikle vores sneakers så de bibeholder det klassiske stilrene design uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Så de pæne læder sneakers som du eksempelvis ser herunder, er mindst lige så behagelige at have på som de er pæne, hvilket vi er stolte over. Og vi produktudvikler løbende vores sneakers, så den bliver kun bedre for hvert år der går.

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere

 

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

 

Fordelen ved at dine pæne læder sneakers også er behagelige at have på er naturligvis at du gerne vil gå mere med dem og bruge dem ved flere lejligheder. Så nu kan du fremfor at have pæne sko på til fester som er mindre behagelige og fritidssko på i hverdagen som er behagelige, så kan du med et par af vores pæne og behagelige læder sneakers bruge dem til begge dele.

Og der er ingen der så holder dig tilbage for at have forskellige farver at vælge i mellem, så du kan matche dine pæne læder sneakers med det tøj du vælger at tage på. Så vi anbefaler at du har komfort med i dine overvejelser når du er på jagt efter pæne sneakers. Hvis du glemmer det og de ikke føles behagelige at have på, så ender de som oftest bare med at samle støv derhjemme.

Hvis du kunne tænke dig at se alle vores pæne sneakers med høj komfort, så kan du se både vores ruskind og læder sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.