Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Nye læder sneakers til herre

Nye læder sneakers fra Errant

Hvis du googler læder sneakers til herre, så finder du har væld af forskellige modeller. Nye læder sneakers til herre varierer i både farve og design for følge med moden. Klassiske nye læder sneakers har derimod med deres tidløse design en fordel i at de forbliver populære.

Herunder kan du se vores Classy White, som er et eksempel på en læder sneaker der år efter år genvinder pladsen i garderoben. Og det er uanset hvor mange nye læder sneakers til herre der lanceres.

ESSENTIAL WHITE CLASSY (HERRE)
Hvid sneakers premium
 Læs mere

 

Det samme stilet udtryk der passer til næste alt slags outfit, får du også i sorte læder sneakers til herre, som eksempelvis med vores Essential Black. Lækre herre sneakers går du ikke galt i byen med.

Nye læder sneakers til herre
Det kan være svært at følge med i de nye læder sneakers der lanceres hvert eneste år. Det er desværre den mindre positive side af modeindustrien, som skaber et overforbrug gennem trends. Men en ny læder sneaker kan også være en forbedret udgave af en eksisterende model. Vi betragter i hvert fald opgraderinger af vores modeller som en nyhed, der stadig bevarer det klassiske og tidløse design. Det sætter derfor ikke nogen nye trends i gang, men vidner blot til at vores nye læder sneakers til herre hele tiden bliver bedre på den ene eller anden måde.

Herunder kan du se vores almindelige Essential White som næsten ligner den første sneaker vi udviklede på en prik. Det du ikke ser, er at vi løbende har opgraderet den, således vores nyeste udgave af den er vores bedste udgave. Den form for produktudvikling og optimering falder os naturligt, da vi hele tiden bestræber os på at lave den bedst mulige sneaker. Derfor bliver vi ved med at opgraderer vores eksisterende læder sneakers på den måde. Dog udvikler vi også enkelte nye sneakers baseret på efterspørgsel, men hvor vi på samme måde løbende forbedre de produkter.

 

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.