Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Moderne læder sneakers til herre

Moderne læder sneakers fra Errant

Moderne læder sneakers til herre er et vidt begreb, men du er kommet til det rette sted hvis du leder efter et nyt par sneakers. Vi forhandler et bredt sortiment af hvad vi mener er moderne læder sneakers til herre, og du kan se alle vores sneakers til mænd her.

Vi tror på at den klassiske sneakers for altid vil være en moderne læder sneakers, fordi den aldrig går af mode. Af samme grund fokuserer vi alt vores energi i løbende at forbedre vores læder sneakers, så de kun bliver endnu mere holdbare og behagelige at gå i. Lige netop komfort er noget vi ofte ser bliver taget lidt forgivet med moderne læder sneakers til herre, som derfor mere går hen og bliver moderne på baggrund af udseende frem for komfort. Og vi mener at komfort nu en gang bør spille den største rolle når du vælger et par nye sneakers, fordi du trods alt skal kunne holde ud af gå i dem. Herunder kan du se vores bedst sælgende sneakers, som udover at se stilren ud, rent faktisk også er utrolig behagelig at gå i.

 

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere

 

Er moderne læder sneakers pengene værd?
I mange tilfælde når vi snakker om moderne læder sneakers til mænd er det store spørgsmål også om de er pengene værd. Det er med sneakers som med alle andre produkter, at hvis de er populære og de seneste nye modeller, så koster de bare mere. Igen mener vi at der er god grund til at stoppe op og tænke på om du er på udkig efter et par moderne læder sneakers fordi de er pæne eller behagelige.

Der skal det ikke være nogen hemmelighed at vi vælger det sidste og så hellere køber flere par at skifte i mellem. På den måde holder dine sneakers også længere og du kan sammensætte dem med det outfit du vælger at tage på. Og så når prisen hvert år er det samme og ikke stiger pga. sæson, så bliver det næsten ikke bedre. 

Du kan se alle vores moderne læder sneakers til herre her, som samtidig er utroligt behagelige at have på.

Se alle vores hvide sneakers her.