Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Kondisko til herre

Kondisko til herre

Uanset om du kalder det kondisko eller sneakers, så taler vi om det samme og vi vil gerne vise dig vores populære udvalg. Kondisko til herre er med tiden blevet et kæmpe hit til hverdagsbrug, hvor det nu ikke kun er til fritidsaktiviteter at man tager sine kondisko på. Kondisko til herre bruges i dag lige så ofte på arbejde, i skole eller til andre aktiviteter, da de på grund af den gode komfort er behagelige at have på. Vi tror særligt på at sneakers bør være lige så behagelige at have på som de er pæne at se på. Det var blandt andet startskuddet til vores bedst sælgende sneakers / kondisko til herre, som vi senere hen har bygget hele vores sortiment ud fra.

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere
 
ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

 

Populære kondisko til herre
Kondisko til herre kan fås i mange forskellige farver og designs. Vi har selv et bredt udvalg i mange forskellige farver. Du kan se alle vores kondisko til herre her, hvor der helt sikkert er et par for dig. Det du skal vide om vores kondisko til herre er at de udviklet med udgangspunkt i det klassiske stilrene design, hvor vi ikke har gået på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle vores sneakers sammen af materialer i højeste kvalitet og håndsyet i Portugal. Samspillet med vores producents viden på området har gjort det muligt at skabe nogle sneakers som føles utroligt behagelige at gå i, men ekstra høj sål for god stødabsorbering. 

Det kan måske være svært at forholde sig hvor behagelige de er at have på. Derfor tilbyder vi altid gratis levering og returnering, så du har mulighed for at prøve dem på dine fødder. Det er meget individuelt hvilken pasform vores fødder har brug for når det kommer til kondisko, så derfor har vi også sørget for at sålen er udtagelig. På den måde har du selv mulighed for at indsætte den støtte dine fødder har behov for, hvis ikke vores passer. Du kan se vores udvalg her.

Se alle vores hvide sneakers her.