Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Herresko i Roskilde

Skobutik med errant sneakers

Roskilde har mange butikker hvor du finder herresko til enhver mands behov. Der er uden tvivl god mulighed for at finde et par herresko i Roskilde sammenlignet med andre byer i samme størrelse. Men når det kommer til behagelige herresko, så kan det være svært at vide hvor man finder dem. Vores svar på det spørgsmål er vores klassiske Errant sneakers, som du finder online. 

Inden du begynder at tænke, at du ikke kan handle sko online, så prøv lige at læs herunder hvad vi tilbyder dig:

- Vi tilbyder gratis levering på alle herresko til hele landet, også Roskilde.
- Vi tilbyder kundeservice på niveau med fysiske butikker.
- Vi tilbyder gratis ombytning, hvis ikke størrelsen passer.
- Vi tilbyder 90 dages returret, hvis ikke skoene er taget i brug.

Mange af ovennævnte punkter er vi stolte over at vi kan tilbyde, men foruden dem så er det vores herresko, som skaber den største værdi for dig. Derfor får du her en forklaring på hvorfor vores sneakers måske er perfekte til dig.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Errant sneakers
Vi ved at mange af de herresko du kan finde i dag er både flotte og smarte, men bagsiden af medaljen er at de ikke alle sammen er behagelige. Og vi mener at det vigtigste ved gode herresko er at de er behagelige. Derfor er vores ambition at udvikle sneakers / herresko der er så behagelige at de bliver dine yndlingssko fra første gang du prøver dem. Vi har også oplevet at god komfort rygtes og derfor kan du også se mange med vores sneakers i gadebilledet i Roskilde.

Udover at være behagelige, så er vores sneakers håndlavet i Portugal, så du finder næppe en så høj kvalitet til samme pris andre steder. Og netop prisen på vores sneakers er også en af årsagerne til at mange kommer igen. De siger at de ikke kan finde herresko i samme kvalitet til pengene andre steder i Roskilde, hvilket der er én god grund til. Vi har nemlig skåret fordyrende mellemled fra, så vi sender direkte til forbrugeren og på den måde tilbyde en højere kvalitet til en skarp pris.

Så du skal faktisk kun bekymre dig om at finde det par sneakers du synes bedst om og vælge størrelsen. Så klarer vi levering og ombytning hvis det bliver nødvendigt. Men i langt de fleste tilfælde passer størrelsen første gang. 

Du kan se alle vores populære sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.