Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Gummisko til herre

 Gummsko fra Errant

Gummisko til herre er ikke den betegnelse der længere bruges mere om nok den nok mest populære sko nogensinde. Gummisko til herre betegnes ofte som sneakers i dag, men vi ved alle sammen godt hvad der menes når nogle spørger efter gummisko.

Gummisko til mænd kan være både sporty eller casual, alt efter hvilke behov man har. Det er klart nogle modeller er udviklet til mere aktivt brug en andre, mens andre kan bruges mere allround til mange lejligheder. Så hvad en du betegner dem som gummisko eller sneakers, så har vi et bud på et par klassiske sneakers du ikke kan komme forkert ud ad døren med. Du kan bruge dem til en afslappet stil med joggingbukser og hættetrøje eller prøve at skifte de fine business sko til dit jakkesæt ud med et par stilrene sneakers. Nogen vil kalde det et stilbrud, men du vil blive overrasket over at det faktisk ser rigtig godt ud. Og det formelle udtryk går ikke tabt, tværtimod opretholdes det samtidig med det også virker lidt mere casual. Her kan du se vores 3 mest populære sneakers, og ellers kan du klikke her for at se alle vores fede sneakers.

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere
 
ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere
ESSENTIAL WALNUT (HERRE)
Brun sneaker
Læs mere

 

Komfortable gummisko til herre
De fleste vil nok påstå at de vælger deres sneakers ud fra om de er pæne og passer til deres tøjstil. Det skal man også gøre, men vi mener at der er så meget andet der gør et par gummisko værd at købe. Pasformen er en af områderne, som vi har brugt meget lang tid på at forbedre, så vi i dag kan tilbyde sneakers med en rigtig behagelig pasform. En pasform der gør dem så behagelige at have på at du næsten ikke har lyst til at bruge andre sko, fordi de samtidig er så pæne at du kan bruge dem til både hverdag og fest. Vi mener at du med god støtte til foden og en sål med gode stødabsorberende egenskaber ikke får ømme fødder selvom du bruger dem meget. Derfor mener vi også at ERRANT sneakers er det perfekte fodtøj du kan få og det er også den feedback vi får på eksempelvis Trustpilot.

Se alle vores hvide sneakers her.