Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Grå sneakers til herre

Grå sneakers

Du kender nok til utallige sneakers og du har måske allerede prøvet mange forskellige sneakers til herre. Vi har et stort udvalg af sneakers, og særligt vores grå sneakers til mænd er rigtig populære. De er et perfekt match til det meste tøj og skiller sig lidt ud fra de hvide og sorte sneakers, uden de bliver få iøjnefaldende. Særligt de seneste par år har de grå sneakers til herre vundet en plads i mange mænds garderobe, da de kan bruges i mange forskellige situationer. Så hvad end du skal på arbejde, i skole, til fritidsaktiviteter eller festlige begivenheder, så kommer du godt afsted med et par grå sneakers. Du kan herunder se vores mest populære grå sneakers til mænd, og vores andre grå sneakers her.

ESSENTIAL COOL GREY (HERRE)
Grå sneaker
Læs mere

 

Hvis ikke du endnu har prøvet grå sneakers til mænd i ruskind, så bør det næsten være dit næste par du bør prøve. Du kender måske det med at have lidt ømme fødder om aftenen efter en lang dag i et par lædersko. Eller at dine fødder har været for varme eller kolde i løbet af dagen. Det skal du ikke være bekymret for med ruskind sneakers, som har en god og tætsiddende pasform uden dine fødder bliver ømme. Samtidig er der god åndbarhed i skoene, som gør at dine fødder føles tilpas i løbet af dagen. Grå sneaker til mænd er derfor særligt populære i ruskind, da de både er behagelig at have på, samtidig med at den passer godt til mange slags outfit. Herunder kan du se et andet af vores populære grå par, nemlig vores Essential Light Coal.

ESSENTIAL LIGHT COAL (HERRE)
Mørke grå sneaker
Læs mere

Hvis du er blevet mere varm på at se flere sneakers, så kan du se hele vores udvalg her. Der er også sneakers i andre farver end grå, hvis du står og mangler et par til en særlig lejlighed.

Se alle vores hvide sneakers her.