Vores filosofi

vi tror på at være konsekvent. Konsekvent i vores søgen efter det perfekte - det uopnåelige. Konsekvent i søgen på god kvalitet. Dette er i alt vi foretager os. Vi forsøger ikke at diktere moden og vi søger ikke konstant efter nye kollektioner, der følger en bestemt trend eller sæson. I stedet søger vi efter at producerer en række kvalitetsprodukter, der ikke går af mode og som kan passe til enhver lejlighed.

Vi arbejder udfra tidløse design og kvalitet

Da vi startede Errant besluttede vi os for at vi ikke vil være et brand der jagter de nye tendenser og arbejde udfra udelukkende nutidens designs. Vi ville skabe en sneaker der var tidsløs, der også ville fungere om 30 år. Derudover arbejder vi også ud fra en filosofi der siger at vi skal lave en sneaker som man ikke behøver at udskifte til hver sæson. Vi leverer kvalitets produkter der kan holde til at blive brugt, uden at gå på kompromis med komforten.

Høj kvalitet til lav pris

Vi er et direct to consumer brand, hvilket vil sige at vi sælger kun igennem egne salgskanaler. Derved undgår vi at retail butikker skal lave en mark-up på produkterne og derved gøre dem unødvendig dyrere. Vi sikre derfor også at kvalitet og service er 100% i top, når du handler hos os.

Vores produkter