Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Fede læder sneakers til herre

Fede læder sneakers

Nogen mener at det er kvinder, som har et usundt forhold til sko. Men når det kommer til sneakers, så er det mændene der er de værste. Og det er ikke bare i de seneste år at mændene er kommet efter det, men faktisk de seneste 5-10 år. VI bryder os dog ikke om at kalde det et “usundt” forhold, da vi ikke ser noget forkert i at have flere fede læder sneakers til herre at vælge i mellem. Det gør at du slider mindre på skoene og at de så holder lige så lang tid som de ellers ville køre hvis du kun havde et par sneakers ad gangen. 

Kvalitet og pris hænger sammen
Fede læder sneakers til herre behøver ikke at koste en formue, det er vores Essential White et godt eksempel på. Sneakers kan i dag løbe op i mange tusinde kroner, hvis man går op i designeren og brandet bag. Men fede læder snekaers til dagligt brug behøver ikke koste det hvide ud af øjnene for at du kan få en ordentlig kvalitet. Vi os ERRANT har gjort hvad vi kan for at skære fordyrende mellemled fra ved at sælge online og direkte fra vores lager. På den måde kan vi tilbyde vores læder sneakers til en skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fede læder sneakers
Herunder finder du inspiration til fede læder sneakers, som du finder i vores kollektion. Fede læder sneakers er ikke bare en trend, men sko vi ser blive ved med at være utroligt populære og et fast inventar i garderoben.

 

ESSENTIAL WHITE CLASSY (HERRE)
Hvid sneakers premium
Læs mere

  

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.