Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Her finder du os

HVOR: Vores butik i Aalborg ligger på Østerågade 4C, 9000 Aalborg

ÅBNINGSTIDER: Du kan altid tjekke de opdaterede åbningstider HER

KLASSISKE SNEAKERS I AALBORG

Er dine nuværende sneakers godt slidte, og har du brug for et nyt par til hverdagen? Eller måske kunne du godt tænke dig et par fede sneakers “bare fordi”? Udforsk ERRANTs udvalg af moderne designersneakers, hvor kvalitet og komfort går op i en højere enhed. 

Vi er et dansk mærke, der designer vores sneakers herhjemme i Danmark med et stort fokus på slow-fashion. Derfor er vores håndlavede sneakers præget af et tidløst og stilrent design, der kan bruges til ethvert formål. Du kommer derfor aldrig ud ad døren med et par ERRANT-sneakers uden at se moderne og stilet ud, samtidig med at de er fantastisk behagelige at have på.

Selvom størstedelen af ERRANTs aktiviteter foregår online, har du mulighed for at besøge vores fysiske butik i Aalborg. Vi elsker nemlig, når der kommer kunder ind for at sludre, og vi byder gerne på en kop kaffe eller en gylden dråbe, hvis du kommer forbi om fredagen. 

HVOR KAN JEG FINDE ERRANT-SNEAKERS I AALBORG?

Du kan finde ERRANT på en central placering på Boulevarden i Aalborg. Vores lokaler ligger i Østerågade 4C, hvor vi også selv sidder til dagligt. Du er altid velkommen til at kigge forbi, hvor vi glædeligt tager imod alle, der har interesse i stilsikre sneakers. Det er mere end tilladt at komme forbi og prøve vores sortiment. Vi oplever dog ofte, at folk forlader butikken med et par nye sneakers fra ERRANT, når de først ser og mærker, hvor fede de er. Så er du advaret.

Hvis du har købt et par sko online, kan du vælge at afhente dem gratis i vores butik i Aalborg eller returnere dem, hvis størrelsen ikke passer, eller du ønsker en anden farve.

Se vores åbningstider her.

HVEM ER ERRANT?

ERRANTs rejse startede i Aalborg i 2020, hvor vi fik idéen til at udvikle klassiske sneakers med høj komfort og fokus på god kvalitet. Denne idé blev til virkelighed i løbet af sommeren samme år, hvor vi fik designet og produceret vores to første sneakers, der kombinerer dansk design og håndlavet produktion i Portugal.

I oktober 2021 åbnede vi vores første ERRANT-butik i gågaden i Aalborg for at få mere lagerplads, men selvfølgelig også for at tilbyde vores aalborgensiske kunder endnu bedre kundeservice.

I 2023 flyttede vi ind i vores nye lokaler på Østerågade 4C, som ligger på Boulevarden i Aalborg. 

Se butikken i Google Maps.