Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Sneakers i læder og ruskind

Sneakers i læder og ruskind

Sneakers i læder og ruskind

Hvis du enten foretrækker læder frem for ruskind, og den anden vej rundt så bør du læse dette indlæg. Jeg vil nemlig forklare hvorfor det kan give mening af have en af hver i garderoben, og hvilken interesse vi oplever i de to typer sneakers.

Først vil lige starte med at nævne at ruskind og læder begge skind. Ruskind har blot i modsætning til det vi kender som normalt læder en ”ru” overflade, da det er indersiden af skindet. Ellers har ruskind og læder den gode styrke og ensartet overflade struktur til fælles, som gør dem til et ideelt materiale til sneakers.

RUSKIND OG LÆDER SNEAKERS 

Kort sagt kan begge typer bruges hele året rundt, men vi tendenser til at de er lidt sæson baseret. Ruskind er ekstra populært i de kolde måneder, mens læder hitter i varmen. Trods de er ekstra populære i perioder, så er der generelt stor efterspørgsel på begge typer hele året rundt. Herunder har jeg fremhævet nogle egenskaber, som måske gør det nemmere at forstå forskellen.

Tabel

Du kan klikke her for at se både vores læder og ruskind sneakers til herre eller dame. Afslutningsvis vil jeg blot sige at vi se mange der køber både ruskind og læder, så de kan veksle mellem dem – hvilket jeg også selv er stor fan af at gøre.

Klik her for at læse mere om hvorfor du skal vælge ERRANT sneakers.

Read more

Hvorfor vælge ERRANT sneakers?
Errant

Hvorfor vælge ERRANT sneakers?

Den første ting vi altid får at vide af kunder, og nogle gange inden de køber, det er at vores kundeservice er exceptionel. Det hænger sammen med at vi ved hvor vigtigt det er at skabe en god relat...

Læs mere
Den ultimative sko

Den ultimative sko

Den ultimative sko, sikke en overskift. Men den er god nok og vi mener der er hold i den påstand. Læs indlægget og find ud af hvorfor vi mener sneakers er den ultimative sko.

Læs mere