Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Kendte brands

Kendte brands

Kendte brands

BARONS
Hvis du har set Løvens Hule, så har du garanteret hørt om Joakim og Barons. De kæmper for at tilbyde kvalitets skjorter til alle skjortekrigere. Vi havde fornøjelsen af at køre en skarp GiveAway i samarbejde med dem, hvor 2 par sneakers og 2 skjorter var på højkant. 

NOCCO
De fleste der har trænet i et fitnesscenter eller går til en sportsgren kender til NOCCO, som er et veletableret brand for kostprodukter til sportsudøvere. 

CHRISTOPHER CLOOS
Måske har du set eller hørt om Christopher Cloos solbriller før. Det kan meget vel være fordi de benytter store danske og internationale influencere i deres markedsføring. Derfor er vi stolte over deres interesse i et samarbejde med os. 

RACK BUDDY
I samarbejde med RackBuddy, som designer minimalistisk boligtilbehør af blandt andet rør, udloddede vi en skoreol og et par sneakers. 

VOI
Du har helt sikkert set et el-løbehjul fra VOI på et gadehjørne i et af de store danske byer. I samarbejde med dem udloddede vi nogle speciel designede VOI sneakers, som ses på billedet i venstre side. En konkurrence som blev en stor succes.

WOLT
I Aalborg er vi indgået et samarbejde med Wolt om at levere sneakers til kunder i Aalborg og omegn på kun 30 min. Et samarbejde vores lokale kunder udviser stor interesse for. 

ERRANT - DANMARKS NYE SNEAKER BRAND

Sneakers fra ERRANT er udviklet til at være komfortable at gå i, samtidig med at det stilrene og tidløse design kan indgå i enhver tøjstil. Et par hvide sneakers fra ERRANT kan nemt forbedre din stil, uden at du behøver tænke så meget over om det passer til din stil. Den hvide farve er hverken dominerende eller for neutral til din stil, da hvid komplimentere stort set alle farvesammensætninger. 

Læs mere om vores rejse her.

Read more

Errants rejse indtil nu

Errants rejse indtil nu

Hos ERRANT mener vi at det er vigtigt at fejre betydningsfulde milepæle og succeser. Vi har lavet en tidslinje for at give dig et indblik i nogle af de milepæle vi har opnået indtil nu.

Læs mere
Hvad betyder ERRANT?

Hvad betyder ERRANT?

Tit når vi snakker med folk bliver der spurgt indtil hvordan vi udtaler ”ERRANT”, hvilket kan gøres på mange måder. Vi udtaler det selv som man vil gøre det på engelsk [er-uhnt], men de fleste sige...

Læs mere