Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvordan opstod idéen til ERRANT?

Hvordan opstod idéen til ERRANT?

Hvordan opstod idéen til ERRANT?

Kom idéen ud af det blå?

Skulle der bare sælges et eller andet produkt?

…. mange spørger hvordan idéen til ERRANT opstod, hvilket jeg vil fortælle mere om i dette indlæg. Der ligger nemlig flere ting bag idéen, som også blev grundigt valideret før ERRANT blev stiftet som et sneakerbrand tilbage i 2020.

Uden jeg skal tage æren for idéen, så var det nok mig der oprindeligt fik den. Jeg havde en dag købt mig et par sneakers, som ikke lige havde den perfekte pasform og derfor blev sat ind i garderoben. Jeg tænkte at de nok bare skulle gås til og så ville jeg blive glade for dem, men tiden gik og jeg fik aldrig rigtigt taget dem ordentligt i brug og dermed blev glad for dem.

Da jeg i løbet af et par uger havde hørt fra venner og bekendte at de godt kendte til problemet tænkte jeg at det ikke kunne være rigtigt man ikke kunne lave nogle sneakers man blev glad for med det samme. Det blev startskuddet til ERRANT, da jeg efterfølgende tog fat i Mads og Rasmus.

ERRANT er derfor grundlagt fra holdningen om, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren sneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Og med stort fokus på kvalitet og komfort er vi lykkes med at designe en sneaker, som du bliver glad for fra dag 1. Vi mener selv at sneakeren er den ultimative sko, da den både kan bruges til hverdag såvel som festlige begivenheder.

Læs mere om vores rejse her.

Tak fordi du læste med

Read more

Teamet bag Errant
Errant

Teamet bag ERRANT

Mads, Rasmus og jeg selv (Christian) står bag ERRANT Danmarks nye sneakerbrand. Vi har alle en stor passion for sneakers og ikke mindst en stor lyst til at skabe et stærkt brand på det danske såvel...

Læs mere
Hvorfor vælge ERRANT sneakers?
Errant

Hvorfor vælge ERRANT sneakers?

Den første ting vi altid får at vide af kunder, og nogle gange inden de køber, det er at vores kundeservice er exceptionel. Det hænger sammen med at vi ved hvor vigtigt det er at skabe en god relat...

Læs mere