Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Vandtætte læder sneakers til herre

Vandtætte læder sneakers

Er vandtætte læder sneakers det du går og drømmer om, så kan det være svært at finde de sko du går og søger efter. Det er tværtimod ikke svært at finde et par læder sneaker, som du kan gøre vandtætte, eller i hvert fald vandtætte i en vis grad. 

Du hader garanteret følelsen af våde fødder efter at have gået i regnvejr, hvem gør ikke det? Når det så er sagt, så vil det næsten være umuligt at finde nogle vandtætte læder sneakers, som holder dine fødder helt tørre. Så er det nok mere et par gummistøvler du skal have fat på. Men hvis du eksempelvis imprægnerer dine læder sneakers, så kan du faktisk godt gøre dine læder sneakers rimeligt vandtætte. Vores imprægneringsspray er af samme grund et af vores mest solgte renseprodukter.

REPEL SPRAY
Repel spray
Læs mere

 

Imprægnering kan føre til vandtætte læder sneakers til herre
At få vandtætte læder sneakers er blot en af de fordele du kan opnå ved brug af imprægnering. Hvis du sørger for at imprægnere dine sneakers som noget af det første, så vil det danne en form for hinde over læderet, som gør det svært for både skidt og snavs at sætte sig fast. Det kan i sig selv være en stor fordel, særligt hvis man elsker hvide læder sneakers. Udover vandtætte læder sneakers vil dine sneakers faktisk også kunne holde længere, da materialerne ikke udsættes for så meget snavs. På den måde har du glæde af dine sneakers længere tid og spare en masse tid på løbende rengøring og vedligehold af dine sneakers.

Du kan se hele vores udvalg af læder sneakers her, og så har du med imprægnering selv mulighed for at gøre dem til vandtætte læder sneakers.

ESSENTIAL WHITE (HERRE)
Hvid sneaker
 Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.