Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Holbæk

Errant sneakers butik

Holbæk er en af de byer hvor du nemt kan finde sneaker stil dit behov i en af byens butikker. Selvom du finder flere butikker med sneakers, så er Errant sneakers dog ikke på hylderne i nogle butikker i Holbæk. Men de er mulige at bestille online og få leveret gratis til Holbæk på 1-3 hverdage. På trods af at de kun kan bestille vores sneakers online, så er de heldigvis stadig godt repræsenteret i gadebilledet i Holbæk. Vi har nemlig sendt rigtig mange sneakers til Holbæk.

Fordi vi ikke er et sekund i tvivl om at du vil blive tilfreds med vores sneakers, så tilbyder vi også gratis ombytning og returnering. Så du behøver ikke bekymre dig om andet end at finde de sneakers du synes der er pænest.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Errant sneakers
Vores ambition er at udvikle sneakers der er så behagelige at de fra første gang du prøver dem på vil blive dine nye favoritsko. Og det at vi ser mange kommer igen efter vores behagelige sneakers tyder på at vi er på rette vej. Men det holder os ikke fra at fortsætte med at knokle på for at vores sneakers hele tiden bliver en tand bedre.

Udover at være behagelige, så fremstiller vi vores sneakers i læder a høj kvalitet uden det har indflydelse på designet. Tværtimod har vi formået at bevare det elegante og tidløse design, som gør vores sneakers mulige at sammensætte til alt slags tøj. En sidste årsag til at mange vælger vores sneakers er den høje kvalitet til pengene, som kun er muligt fordi vi sælger direkte til forbrugeren uden om fordyrende mellemled. På den måde er du garanteret en høj kvalitet til en skarp pris. 

Som tidligere nævn kan du få leveret vores sneakers gratis til Holbæk og ombytte gratis hvis størrelsen ikke passer første gang. Så prøv at tjek vores ud herunder og se om ikke du vil prøve at give dem en chancen.

Du kan se alle vores populære sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.