Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Esbjerg

Errant butik i København med sneakers

Leder du efter dine nye sneakers i Esbjerg og omegn, så har du nok nogle butikker i gågaden, som du altid kigger i og kender udvalget. Men har du en lille interesse i at prøve et nyt dansk brand, så er du kommet til det rette sted. Errant sneakers er desværre ikke at finde på hylderne i butikkerne langs gågaden i Esbjerg, men derimod helt sikkert at finde i gadebilledet. Vores sneakers kan nemlig bestilles online, og vi leverer gratis til Esbjerg, hvilket mange har gjort brug af. 

Hvad er Errant sneakers?
Måske har du allerede hørt om os før eller set vores sneakers før, men aldrig selv haft muligheden for at prøve dem. Så vi skal gøre vores bedste for at fortælle om vores sneakers, så du har de bedste forudsætninger for at afgøre om du vil give vores sneakers et forsøg.

Først og fremmest så er vores mål at forene materialer af højeste kvalitet og udvikle de mest behagelige og pæne klassiske sneakers på markedet. Særligt komforten har vi oplevet som en mangelvare blandt klassiske sneakers, som dermed ikke kan bruges hele dagen.  

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Hvorfor skal du prøve vores sneakers?
Som vi tidligere fremhævede, så er komforten det som differentierer os fra mange af vores konkurrenter. Men vores kunder vælger også vores sneakers på den høje kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og det elegante design. Et design som vi ikke er gået på kompromis med for at opnå den lange holdbarhed og høje komfort. Hvad der måske er endnu bedre, er at prisen på vores sneakers er fair og konkurrencedygtig. Vi kan nemlig springe fordyrende mellemled over ved at sælge direkte til forbrugeren, hvilket giver os bedre mulighed for at tilbyde en højere kvalitet. Alt i alt er det en fordel for dig, fordi du simpelthen får mere kvalitet for samme pris som tilsvarende sneakers, hvils ikke endda billigere.

Gratis levering til Esbjerg
Du kan ikke købe vores sneakers i gågaden i Esbjerg, men vi har derimod gratis levering til en lokal pakkeshop nær dig i Esbjerg og omegn. Og fordi vi ved hvor mange der både i Esbjerg og resten af Danmark der elsker vores sneakers, er vi trygge ved at tilbyde gratis returnering, gratis ombytning og 90 dages returret. Du kan også ombytte dine sneakers til en ny størrelse kvit og frit, på samme måde du ville gøre det i en lokal butik i Esbjerg. Hvis du kunne tænke dig at give os et forsøg, men sidder med et spørgsmål eller to, så tøv ikke med at kontakt os her. Du kan også skrive med os direkte via chatten i højre nederste hjørne her på siden, hvor vi som regel er til at få fat på med det samme.

Herunder ser du vores populære sneakers. Og husk vi altid leverer gratis til din lokale pakkeshop i Esbjerg.

Se alle vores hvide sneakers her.