Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers til brede fødder dame

 

Dame sneakers

Sneakers er en meget populær sko og det bliver mere og mere moderne for kvinder også at have sneakers. Det er en trend der er i vild vækst lige nu, derfor synes vi også at alle skal kunne bruge sneakers, uanset hvordan hvilket pasform man har. ERRANT sneakers er designet til at ramme ca. i midten så flest mulige kan bruge skoen uden at den klemmer. Der er der andre brands der selvfølgelig er lavet til brede fødder, men de rammer ikke altid plet på designet. Så er der andre der har en smal pasform så som Common Projects.

Vi kan selvfølge ikke garantere at vores sko passer på lige præcis din fod. Det er dog også derfor at vi tilbyder 100 dages returret, så man kan prøve skoen af derhjemme, uden stressen af at man skal få sendt den tilbage lige med det samme. Vi har efterhånden solgt mange sneakers, og vi har aldrig hørt om/fra en kunde der havde for tykke fødder til at bruge vores sko. Tag et kig på hvad vores tidligere kunder har sagt om os på Trustpilot her.

ERRANT SNEAKERS
Vores sko er lavet i premium læder. Det har den kvalitet at efter hånden som man bruger skoen tilpasser den til ens fod. Så selvom en føles lidt stram i starten så kan den godt blive bedre med tiden. Dog hvis det er helt skidt så anbefaler vi selvfølge at du returnerer den.

Der er dog metoder hvor man kan udvide sin sko, dette hedder at “blokke” sin sko. Ved en skomager koster det omtrent 100 kr. Der er dog også måder at gøre det på derhjemme. Man kan f.eks. fylde nogle plastikposer med vand, hvorefter man lægger dem dybt i skoen og derefter lægger den i fryseren. Når vandet udvider sig gør skoen det samme.

Jeg håber dette lille skriv har gjort dig mere sikker i dit sneaker valg! Hvis du vil kigge på vores dame sneakers så klik her for at læse mere. Vi har både helt hvide sneakers, men også med forskellige farver og designs, til dig som gerne vil have lidt mere end en helt hvid sko.

Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.