Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Smarte sneakers dame

ERRANT sneaker

Sneakers der er smarte er ikke altid nemme at finde. Vi har dog designet vores bud på hvad en smart sneaker kan se ud. Vi har både sneakers til mænd og damer, og de er blevet rigtig populære i hele Danmark. Vi har udarbejdet mange smarte styles, og der kommer flere og flere til som vores brand bliver mere kendt. Skoene er gode i alt slags vejr, dette skyldes at de er lavet af 100% fullgrain læder. Det er altså højkvalitetslæder som gør den rigtig holdbar og modstandsdygtig. 

Hvis man slår “smart” op i ordbogen så står der “flot og moderigtig af udseende”. Det er lige præcis det vi står indenfor her hos ERRANT. Vores mission er at lave en sneaker som er flot og med på moden. Den klassiske sneaker har været moderigtig i mange år nu, og den ser kun ud til at blive mere og mere populær. Nu er der rigtig mange damer der begynder at tage en sneaker på til deres sommerkjole eller nederdel. Det er en utrolig nuanceret sko som man kan have på til nærmest et hvert outfit. Det er en sko er smart til enhver lejlighed, om end det er en større begivenhed man skal til eller bare til hverdagsbrug, så er den helt perfekt. 

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere 

Vores smarte stødabsorberende såler sikre at du kan danse hele natten eller gå de lange ture, uden at du skal tænke på at få ondt i fødderne. Vores sneaker er designet helt bund til top med tanker om mode og komfort. Hos os behøver man ikke at lide for skønheden, man skal bare nyde den. Vi har både den helt klassiske hvide sneaker, men også nogle med et frisk pust af farve. Tag et kig ind på vores smarte styles og se om der ikke er en som skal være din nye sneaker. 

Se alle vores hvide sneakers her.