Se hvor vi er blevet nævnt

Presseomtale“Vi har et mål om at gøre Errant til et brand, som er mere end bare en sneaker, men snarere en følelse. Det betyder, at vi gør alt for at skabe den perfekte oplevelse for vores kunder – og sammen med Wolt vil vi nu gøre shopping-oplevelsen endnu bedre,” udtaler Christian Fuglsang.

Burger, pizza og nye sko. Nu kan du få lynleveret dine sneakers

Fashionforum.dk - September 13 2021 


Wolt har nemlig indgået et samarbejde med det aalborgensiske sneakerbrand Errant, skriver de. Skomærket så dagens lys så sent som i starten af 2020, men firmaet er allerede veletableret i det nordjyske shoppingmiljø og vil nu være endnu nemmere at få fat på.

Wolt udvider til skobranchen: »Det er kun begyndelsen«

Bt.dk - September 8 2021 


Men ifølge Christian Fuglsang er det at være udsolgt kun én side af succes: - Det mest spændende er jo i virkeligheden den respons man får fra folk. Og heldigvis kan vi se på både trustpilot og kundehenvendelser, at folk er godt tilfredse med deres sko, siger han.

Udsolgt flere gange: Nyt sneakerbrand har succes efter bare et år

Finans.dk - Januar 10 2021 


- Vi har set på lokaler til en pop op-shop i midtbyen, og vi vil også gerne indenfor i andre butikker, men det skal være de rette. Nogen, der har den urbane stil, der afspejler de sneakers, vi sælger, siger Mads Frederiksen, der ejer Errant sammen med Rasmus Lund og Christian Fuglsang.

Aalborg-Sneakers: Snart kan du købe dem flere steder i midtbyen

Aalborgnu.dk - April 29 2021 

- Vi har oplevet en god vækst, siden vi lancerede sidste år. Vi har haft et fokus på styles til mænd, men har over tid nu også oplevet en større interesse for styles til kvinder. Vi har fra start haft planer om netop at kunne lancere til kvinder, og nu finder vi tiden moden, da vi oplever en større efterspørgsel,” udtaler CEO og medejer Christian Fuglsang

Aalborgensisk skobrand i vækst udvider med ny produktkategori

Branchebladettoj.dk - April 19 2021 

- Vi fandt en producent i Portugal, mens vi selv befandt os i Danmark, og vi fik dem til at sende os nogle samples. Det var faktisk meget smertefrit. Men vi havde en del rettelser til skoens design og materialevalg, og her måtte vi sende sko frem og tilbage ad flere omgange. Det ville jo være ideelt at have rejst til Portugal, men det har vi bevidst ikke ville af respekt for den pandemi, som har ramt verden. Så det har været en lidt lang fødsel, kan man sige. Men vi kom i mål,, siger Christian Fuglsang.

Velkommen til modebranchen: Aalborg-fyre lancerer nyt sneakerbrand

Branchebladettoj.dk - Januar 6 2021 

- Vi har stor fokus på kvalitet og komfort i vores sneaks. Desværre er det ikke altid nogen god oplevelse at iføre sig et par læder sneaks og det kan være uanset om der er tale om en dyr eller billig produktion.

Det vil vi gerne gøre op med. Vi vil gerne gerne være kendte for et fedt design, men i lige så høj grad en høj kvalitet og komfort, fortæller Christian.

Komfort og kvalitet i højsædet: Nyt sneaker brand fra Aalborg går snart i luften

Migogaalborg - November 22 2020 

- Vi har selv designet skoen, og den nuværende hvide er blot første skridt. Senere tilføjer vi flere detaljer og vores eget præg, så skoen med tiden bliver helt unik. Blandt andet er vi også i dialog med kunstnere og musikartister, der skal designe limited editions, siger medejer Christian Fuglsang.

Vild med sneakers? Se hvor ny forretning åbner

Aalborg:nu - August 21 2020 

Skal du være godt gående?

SHOP HERRESHOP DAME