Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Læder sneakers dame

Læder sneaker dame

Du er en dame og du leder efter den perfekt læder sneaker til dig. Led ikke længere, du er kommet til det helt rette sted. Vi hos ERRANT har designet alt hvad man kunne ønske sig i en sneaker. Den har en klassisk silhuet i et tidløst design der har været moderne i flere årtier, og populær over hele verdenen. ERRANT Essential sneakers er der hvor design møder komfort. Man får en stilet læder sneaker der er utrolig behagelig at have på. Især læder sko er behagelige at have på, fordi de former sig og tilpasser sig din fods form, dermed er den meget komfortabel at gå i.

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Når man køber et par læder sneakers har man den fordel at man kan bruge dem hele året rundt. I modsætning til en sko lavet af stof eller polyester som ikke holder varmen inde ved dine fødder. Læder er nemlig et absorberende og porøst materiale. Derfor kan det holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Ydermere betyder det også at der ikke samler sig sved og bakterier i din sko, derfor er risikoen for svamp og lugt reduceret. Derudover kan skoen have en lang levetid hvis man husker at pleje den en gang i mellem. Derfor har vi selvfølgelig også en guide til hvordan man gør, som hedder “sådan holder du dine sneakers rene” og ligeledes et stort udvalg af plejeprodukter.

Vores lædersko er ikke “vandtætte”, men vi vil dog kalde dem vandafvisende. Læder og gummi er vandtætte materialer, dermed er det kun i syningerne der kan potentielt trænge vand ind. Dog ved imprægnering kan gøre underværker.

Vi har helt hvide læder sneakers, men vi har også designet nogle med et unikt look. De har fået tilføjet farve til hælkappen og nogle har samtidig fået et farvet panel på siden af skoen. Du kan helt klart finde en stil der passer til dig.

ESSENTIAL YELLOW (DAME)
Essential Yellow
Læs mere 

Se alle vores hvide sneakers her.