Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Kondisko til damer

Hvide sneakers til dame

I 90’erne var kondisko til damer det helt store hit og siden har sneakers taget en fast plads på hylderne. Sneakers er blevet den moderne kondisko til kvinder, og en evergreen sko med sit tidløse design.

Vi hos ERRANT elsker sneakers til kvinder. Og hvad end du kender dem gummisko, kondisko, sneaks eller noget helt fjerde, så kan vi godt fordi du er på udkig efter dit næste par. Vi kender godt selv følelsen af at finde det par kondisko man bare må eje – uanset hvad er skal til. Hvis ikke du endnu har tjekket vores sneakers / kondisko til damer ud, så se vores udvalg her.

Du kan også se en af vores mest solgte kondisko til dame herunder, nemlig vores Essential White.

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Når du som kvinde er på udkig efter dit næste par kondisko, så ved vi at komforten er utrolig vigtig. Fede kvinde kondisko skal altså bare være behagelige at gå i udover at se flotte ud. Det praktiske element i kondisko er bare vigtigt for kvinder såvel som mænd, da det nu engang gør at de bliver brugt. Som udgangspunkt bør du være opmærksom på følgende ting når du er på udgik efter nye kondisko, nemlig støddæmpning, stabilitet, fleksibilitet og åndbarhed. Du behøver ikke kunne sætte flueben ved alle punkter, men blot være opmærksom på dem når du vælger dit næste par kondisko.

Du vil i højere eller mindre grad opleve at de førnævnte punkter ved din sko er særligt vigtige hvis du bruger dem til hverdag. Kondisko til kvinder der eksempelvis går mange skridt, går på mange underlag og i det hele taget bruger dem ofte vil kræve særligt støddæmpning og åndbarhed. Men stabilitet og fleksibilitet kan være lige så vigtige. Det er individuelt hvor vigtigt det er for netop dine fødder og derfor skal du prøve dine sko inden du beslutter dig for om de er de rigtige for dig. Hos ERRANT tilbyder vi gratis returnering og ombytning hvis ikke størrelsen skulle passe dig, så vi sikrer du finder de perfekte sneakers til dine fødder.

Se alle vores hvide sneakers her.