Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Fritidssko til herre

Fritidssko errant sneakers

Hvis du gerne vil blive klogere på populære fritidssko lige nu, så har du fundet det helt rigtige sted. Vi har specialiseret os i fritidssko, eller sneakers som vi plejer at kalde det, og derfor vil vi med glæde dele ud af vores viden om hvad du skal være opmærksom på når du vælger fritidssko til herre. Inden vi starter, vil vi lige nævne at det er fritidssko til udendørs brug vi ved en masse om og som vi vil gennemgå i dette indlæg. 

Den helt rigtige fritidssko til herre
Fritidssko bliver i manges øjne set som sko der bruges til fritidsaktiviteter, som eksempelvis sport. Men en del af kategorien fritidssko er også sko som man blot kan være aktiv i, hvor det indebærer at man kan gå længere ture i dem eller spille fodbold med venner efter skole eller kollegaer efter arbejde. Vores udvalg af sneakers anbefaler vi ikke man bruger til sport, men du kan sagtens gå længere ture i dem og i det hele taget have dem på hele dagen lang uden at få ømme fødder.

ERRANT sneakers som er som andre fritidssko til herre et godt valg fordi de giver god åndbarhed, trods det stilrene og klassiske design. Skoene kan derfor bruges hele året rundt, også selv på de mest varme sommerdage. Og bliver det for varm til at have sko på, så må de byttes ud med sandaler eller klip klapper. 

Vores mest populære fritidssko i læder og ruskind kan ses nedenfor, og hele sortimentet finder du på ved at klikke her.

 

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere
 
ESSENTIAL WALNUT (HERRE)
Brun sneaker
Læs mere

 

Vores klassiske sneaker har en bred appel til både herre og dame, og mange kalder dem ligefrem et musthave i garderoben. Det gode ved dem er at du kan matche dem til næsten alt slags tøj, så du på den måde kan bruge de til alle dine aktiviteter i løbet af dagen.

Se alle vores hvide sneakers her.