Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Flade sneakers dame

Flade sneakers

Hos Errant holder vi utroligt meget af sneakers. Ja man kan vidst godt kalde os fanatikere. Vi mener at det er det ultimative stykke fodtøj, både til damer og mænd. Vores designs er nytænkninger af den klassiske flade sneaker. Alle vores sneakers er lavet med en flad bund, dog er de konstrueret med komfort i tankerne, der er en utrolig behagelig yder- og indersål. Hvis du vil læse mere om dette så kig på indlægget “Bløde sneakers dame. Vores sneakers er måske flade, men derfor ofre vi ikke komforten. Hvis du kender brands som Converse har de typisk også en flad bund, dog er der ikke meget stødabsorberende i dem. Vi er meget stolte over at kunne sige at vores sneaker er det perfekte match med komfort og stilethed. Hop ind på vores katalog og se om der er en sneaker der passer til dig. 

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

Lige nu er det udelukkende flade sneakers vi har i butikken, disse er også rigtig populære i hele norden. Dog er vi i gang med udvikling af nogle “chunky” og nogle der minder mere om en løbesko. Til dem som ikke er så vild med flade sneakers. Der er rigtig mange kvinder der synes at den klassiske flade sneaker er lige noget for dem. Flade sneakers passer til et hvert outfit og alle årstider. Den kan endda bruges til alle former for begivenheder og arrangementer, men er også rigtig god bare til hverdagsbrug. Så hvad er din undskyldning for ikke skal bestille en lige nu? 😉  Nedenfor ser du vores mest populære kvinde sneaker. 

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere 

Hvis du kunne tænke dig at læse om hvordan du vedligeholder din nye sneakers, så har vi nogle fif til dig hvis du læser vores indlæg "Sådan holder du dine sneakers rene”. 

Se alle vores hvide sneakers her.