Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Farvede dame sneakers

Farvede sneakers

Sneakers med farve finder du hos ERRANT. Vores sneakers har mange variationer af farve. Derfor er vi sikre på, at der er en som du kan lide. De fleste af vores sneakers er hvide sneakers med en farve på hælkappen, og andre hvor der også er farve på siden af skoen. Dette giver et frisk pust til en ellers klassisk hvid sko.

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

Da skoen stadig har en hvid basis farve betyder det at den passer til alle outfits, lige fra kjole til joggingbukser. Så ender man ikke i situationen hvor man har fundet et outfit man er vild med, men ens sko passer ikke til. Der er ikke noget der er værre når man er på vej ud af døren. Da skoen ikke har dominerende farver, er den ikke årstidsbestemt og man ser godt ud hele året rundt.

Vores sneakers er en alsidig sko, og gør den dermed perfekt til alle former for arrangementer, om det er daglig brug eller en festlig begivenhed. Så ender du med at se brand godt ud.

ESSENTIAL GREEN ASH (DAME)
Hvid sneaker med grøn hæl
Læs mere 

Alle vores sneakers er designet af os. I modsætning til mange andre sneakers som bliver produceret i øst asien bliver vores håndlavet i Portugal af en familie eget virksomhed. Dette er vi rigtig stolte af og det reflekteres også i kvaliteten af vores sko. Derudover er de lavet af ægte premium læder, som sikrer at skoen er af god kvalitet.

Find din fremtidige sneaker blandt vores udvalg af sneakers til kvinder her.

Se alle vores hvide sneakers her.