Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

Der er ikke noget som et par sneakers til at fuldende sit stilmæssige udtryk. I Herning er der mange sneakerfans, som ser hvide læder sneakers som en uundværlige beklædningsgenstand i herregarderoben. For mange er et par sneakers mere end bare et par sko. Hvide læder sneakers fra Errant falder godt ind i gadebilledet i Herning, hvor interessen er stor for sneakers såvel som i resten af landet. De hvide sneakers fås kun online gennem Errant webshoppen. 

Sneakers kan med sin behagelige form og tidløse udtryk være den hverdagssko, som passer til alt slags tøj. Det gælder endda også til formelle begivenheder, som eksempelvis bryllupper eller studentergilder. Klassiske sneakers går til alle slags begivenheder. 

Herre har altid været vilde med sneakers, som har været på mode år efter år og stadig vil være det mange år frem. Klassiske hvide læder sneakers er derfor det ideelle valg for herre, som ønsker et stilrent look. Men design og farve har meget at sige når det kommer til valget, da der er utallige kombinationer hertil. 

Nogle herre vælger sneakers som skiller sig ud fra mængden, mens andre vælger sneakers så de matcher deres tøjstil. Det kan være svært at finde sneakers der skiller sig ud, mens de samtidigt passer til outfittet. Her vil den klassiske sneaker være det ideelle valg, og endda i hvid. Hvide læder sneakers passer nemlig til næsten alle tøjstile og farvekombinationer, hvilket betyder de let matcher dit valg at tøj næsten hver gang. 

Errant - Danmarks nye Sneaker brand

I sommeren 2020 lancerede det nye danske sneaker brand Errant hvide læder sneakers, som den første model. Den hvide læder sneaker blev taget godt imod, og Errant blev relativt hurtigt et populært brand. Bag brandet står tre passionerede unge herre, som er i gang med at videreudvikle den klassiske sneaker. Her er der tale om de små detaljer i forhold til design og komfort, hvor sneakers fra Errant er behagelige at gå i.

1 af 4